Barend Kemp B.V.Kemp HoogwerkersHuur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Kobelco SK210LC-2PB - Schouls

2X Kobelco SK210LC-2PB voor Schouls
(incl. video!)


Onlangs heeft Gebr. Schouls uit Leiden twee nieuwe Kobelco rupskranen in gebruik genomen. Het gaat om graafmachines van het type Kobelco SK210LC-2PB. Voor hun specifieke werkzaamheden heeft Schouls gekozen voor de uitvoering met een stelgiek.

De Kobelco SK210LC voldoet aan de strenger wordende milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210LC zuinig, stil en milieuvriendelijk.

De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel. 

Over Schouls
Meegroeiend met de veranderende omstandigheden is Schouls sinds 1930 uitgegroeid tot een middelgroot aannemingsbedrijf op het gebied van de beton-, weg- en waterbouw. Met behulp van vakbekwaam personeel en modern materieel worden door Schouls werken uitgevoerd van groot tot klein. Kijk op www.schoulsleiden.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd op 23-08-2016 om 08:47

Share |

Meer informatie over de Kobelco Sk210LC-2PB?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep